Sunday, 28 November 2010

Misfits.

Her er lidt opdatering fra min side af. De første tre billeder er nogle billeder fra en serie som jeg lige har fundet der hedder "Misfits", og som er helt fantastisk god! Jeg kan slet ikke få nok af den, og min weekend har faktisk kun bestået af at se den. Den handler om seks unge mennesker som skal lave samfundstjeneste, og så en dag midt i deres arbejde kommer der en storm som giver dem overnaturlige kræfter. Når jeg fortæller om den sådan, så lyder det altså virkelig dårligt, men den er SÅ god! Og så er Nathan (irl: Robert Sheehan) virkelig en lækkerbidsken. Han er så charmerende at se på, og han har sådan en sjov karakter at jeg sidder og griner for mig selv over ham. Den serie er værd at se! I kan se den på nettet her: http://www.free-tv-video-online.me/movies/search.php?q=Misfits&md=shows&page=1


Resten af billederne er billeder af alle de dejlige mennesker fra min efterskole. Jeg er blevet rigtig glad for at gå der, og det er allermest fordi at jeg har de to Sebastian'er og Silke. Silke er min helt fantastiske roomie, og vi skal på mandag, flytte fra vores tredje roomie til et to mands værelse, jeg glæder mig SÅ meget! Den ene Sebastian, han er min bedste ven, og han er også helt fantastisk. Jeg har kun kendt ham igennem skolen, så det er gået stærkt, men han er allerede min bedste ven. Den sidste Sebastian, yup han er bare fantastisk. Og han giver mig helt kriller i maven. Det skal nok blive godt.


Jeg er taget hjem i denne weekend fordi at jeg havde brug for det, eftersom jeg ikke havde været hjemme i tre uger, så det var rigtig dejligt at se mor og far igen. Idag tog jeg ud til min bror hvor min kusine også er, så nu sidder jeg og ser lidt klovn med min søde kusine. Imorgen skal jeg tilbage til skolen, for der er der noget julestue. Jeg glæder mig allerede til at se alle de dejlige mennesker!


Jeg håber i har det godt. :)
//Rebecca.

Ps: Så fik jeg musik som linjefag igen, så det er også bare fantastisk.

No comments:

Post a Comment