Thursday, 28 October 2010

Winter outfit.


Jeg har været meget syg her på det sidste, hvilket nok betyder at jeg burde anskaffe mig noget vintertøj, men jeg er bare ikke lige typen som går med vintertøj. Jeg synes altid at man kommer til at ligne en eller anden forfrossen klump. Men jeg skal nok få skaffet mig noget, medmindre jeg vil ligge syg hele vinteren igennem - og det vil jeg ikke! Jeg har mine Dr. Martens støvler, og de må fungere fint nok som vintersko! Men angående jakken, så er jeg rimelig blank. Men rundt omkring i butikker og på asos.com har jeg set nogle af de lækre læder jakker som i kan se på billedet ovenover, og jeg synes virkelig at de er fantastiske! Og egentlig er de ikke SÅ dyre så man ikke kan betale for det, så derfor tror jeg at jeg vil bruge de næste af mine penge på en af dem, og måske vil mor også give et lille bidrag!
Jeg har det ellers fint nok, pånær at jeg ligger syg på skolen lige nu med en meget grim og irriterende hoste, så jeg sover ikke hele natten, og det er altså bare SÅ kedeligt at være syg når man går på efterskole! Men det går heldigvis snart over, det sagde lægen i hvert fald idag.
De sidste par aftener har jeg tilbragt med S. Vi har gået en masse ture eller ligget på en af vores værelser og set film. Det er meget meget hyggeligt.
Nu vil jeg finde mig en kop kaffe og se noget Sex & The City. (Og Mercedes har lovet at komme med is!!)
Jeg håber i alle har det godt.
//Rebecca.

No comments:

Post a Comment